Kindertheater “De twee Heeren

Op zaterdag 25 februari a.s. zal kindertheater ‘De Twee Heeren’ een try-out voorstelling geven van hun nieuwste show “Uitpakken dus!”

Het is een voorstelling, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar, over twee clowneske verhuizers die met een inboedel op weg zijn naar….ja , waar naartoe eigenlijk? Want ze zijn het adres van hun bestemming kwijt! Dit levert natuurlijk een aantal kolderieke situaties op. Een show met veel interactie met de kinderen is het gevolg.

 

Buurthuis de Mellenshorst en Buurtvereniging Ons Belang hebben de handen ineen geslagen en bieden deze voorstelling aan, aan de kinderen in de buurt. Leden van de buurtvereniging hebben vrij toegang. Niet-leden betalen een entree van € 3,00.

Voor deze niet-leden geldt: worden je ouders ter plekke lid van de buurtvereniging, dan heb je ook vrij toegang. Voorzitter Herman Velvis is aanwezig om nieuwe leden in te schrijven!

De voorstelling begint om 14.30 uur en duurt  ongeveer 45 minuten. De zaal is open om 14.00 uur.  Om enige indicatie te hebben hoeveel kinderen er komen, willen we graag dat u dit bij de beheerder meldt. Dat kan via mail : beheerder@buurthuisoosterhaar.nl of via telefoon/whats-app: 06-51205681