Sinterklaasfeest 2016

Iemand vraagt jullie hulp:
Dieuwertje Vierkant is op vakantie geweest in Torremolinos. Daar ontmoette ze Surfpiet. Surfpiet werkte op het surfpietstrand en gaf daar surfles aan toeristen. Dieuwertje en Surfpiet werden verliefd. Na twee weken was de vakantie voorbij. Ze zouden appen, maar de moeder van Dieuwertje heeft de telefoon mee gewassen. Nu is ze alle telefoonnummers kwijt. Ook die van Surfpiet.
Dieuwertje hoopt dat surfpiet meekomt met Sinterklaas, want hij had beloofd te solliciteren als Piet in Haren.

Wil je op de hoogte blijven van de zoektocht van Dieuwertje, hou dan onze website en facebook-pagina in de gaten. We blijven Dieuwertje volgen in haar zoektocht.

Hoe liep het af?
Tijdens de fakkeltocht had Dieuwertje al aan Sinterklaas gevraagd of hij misschien het telefoonnummer had van Surfpiet. Helaas voor Dieuwertje had Sinterklaas op dat moment geen tijd voor haar, omdat er zo veel kinderen waren die zijn aandacht vroegen. Maar, had de Sint gezegd, straks in het buurthuis heb ik waarschijnlijk wel even tijd.
In het buurthuis aangekomen hebben de kinderen eerst met de Pieten verschillende liedjes voor de Sint gezongen. Uiteindelijk werd Dieuwertje naar voren geroepen. Eenmaal bij Sinterklaas aangekomen, kreeg ze niet het telefoonnummer van Surfpiet. Nee… ze kon haar eigen Surfpiet na zoveel maanden weer in de armen sluiten.
Langs deze weg wil Dieuwertje jullie allemaal hartelijk danken voor het helpen zoeken.

En namens alle Pieten en Sinterklaas: Hartelijk dank voor een onvergetelijke avond en tot volgend jaar.