Toneelvereniging Ons Belang

toneelmaskers

Toneelvereniging Ons belang presenteert: ‘De Klopgeest”

Zaterdag 17 december, vanaf 20.00 uur is er weer kersttoneel in het buurthuis. Een blijspel door h. Gnant, vertaald en bewerkt door M. Loop.

Als de mooiste woonruimte in het huis aan hun neus voorbij gaat, besluiten de bejaarde zussen Engelen met angstaanjagende klopgeluiden hun benedenburen het huis uit te jagen. Echter niet alleen de bewoners van de felbegeerde woning, maar van de halve straat wordt de stuipen op het lijf gejaagd!
Volgens buurvrouw Marie Haring is het de geest van de vorig jaar overleden buurvrouw Dolman, die een nieuw slachtoffer komt halen. Neef Harry heeft heel andere vermoedens. Hij kent zijn “lieve” tantetjes al langer dan vandaag. En dan… op een moment dat er niet door de tantetjes geklopt wordt, is de geest toch te horen. En als dan een van de zussen spoorloos verdwenen is… komt de buurt pas echt op z’n kop te staan.

De entree voor leden van de buurtvereniging bedraagt € 5,00, voor niet leden is dat € 7,50. In de pauze zullen er kaartjes worden verkocht voor een tombola.Vergeet het niet in uw agenda te zetten. Er wordt alweer druk gerepeteerd.